za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Detalji

25/10/2017
Online auto krediti za novosadskom sajmu automobila

Online auto krediti za novosadskom sajmu automobila<

Crédit Agricole Srbija je za sajam automobila u Novom Sadu, koji se održava od 25. do 29. oktobra 2017. godine, pripremila ponudu za finansiranje kupovine novih automobila i motocikala specijalizovanim kreditima koji se u potpunosti mogu realizovati preko interneta.

U saradnji sa svojim partnerima – proizvođačima i dilerima automobila, Crédit Agricole Srbija omogućila je beskamatno finansiranje vozila, ali i savremeni način procesuiranja kredita koji se u potpunosti odvija preko interneta, bez potrebe dolaska u filijalu banke sve do momenta isplate kredita. Na sajtu partnera Banke, klijent sam odabira vrstu kredita, iznos mesečne rate i trajanje otplate kredita, pa zatim podnosi zahtev za kredit bez troškova kreditnog biroa. Na istoj lokaciji preuzima i dokumetaciju za kredit, koju, nakon popunjavanja, postavlja na sajt i zakazuje sastanak u filijali u terminu kada mu odgovora da mu kredit bude isplaćen.

U okviru specijalne sajamske ponude, osim uz dinarskih auto-kredite sa fiksnom NKS 5,90% godišnje i bez učešća,  Credit Agricole Srbija odobrava i auto kredite indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnomj kamatnom stopom 3,99% godišnje za modele Fiat Tipo, Fiat 500 i Fiat 500L uz koje klijenti dobijaju i besplatno  kasko osiguranje tokom prve godine otplate kredita. Još jedna pod povoljnosti je da se u ukupan iznos kredita može uključiti i finansiranje redovnih servisa tokom prve dve godine kredita.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo