za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Detalji

23/03/2018
Sajamska ponuda auto kredita

Sajamska ponuda auto kredita<

Povodom sajma automobila BG Car Show 06 koji se održava u Beogradu od 22. do 28. marta 2018. godine, Crédit Agricole Srbija pirpemila je specjalnu ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99% godišnje.

U okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 2,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 84 meseca. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.

Uz ovu ponudu, Credit Agricole Srbija ističe i kredite za kupovinu novih vozila, indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za rok otplate do 60 meseci za sve nove automobile.

Svi posetioci sajma automobila imaju mogućnost da direktno na štandu dilera besplatno podnesu zahtev za kredit Credit Agricole banke. Isto mogu uraditi i putem web sajtova auto kuća ili u auto salona brendova sa kojima Credit Agricole sarađuje.

CA Leasing je pripremio specijalne uslove za pravna lica kojima će se odobravati finansiranje kupovine novih vozila sa 0% učešča u finansiranju uz veoma brz proces odobravanja zahteva.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo